Monday, January 24, 2011

Smart Plan 2011 SMK Sri Ampang


Assalamualaikum...

ingat smart plan tu apa?
satu sub projek bawah KKAA-kem kecemerlangan akademik dan akhlak...
tahun ni KKAA dah yang ke 14..
masa yg ke 12 sy jd pengarah smart plan ni..
wat kat high school klang...
tahun lepas yg ke 13 wat kat high school klang gak, kali tu sbg fasilitator...
dan tahun ni...
kat ampang...
sy dtg tengok2 je...
tahniah utk pengarah KKAA saudara Salman
dan juga pengarah smart plan tahun ni.. saudara amir..ini adalah pengarah smart plan (kiri)..bersama ketua fasi kkaa tahun ni

kalo td x nmpak muka ketua fasi..ni lah dia gambar beliau..saudari mariam shafiyah..atau lebih dikenal sbg shafi(yg bju pink)..


apa yg nk diceritakan disini?

.................................................................................dah xde idea nak tulis apa...


sesi pengenalan fasilitator...moderator saudara ezzat...inilah barisan fasilitator tahun ni..semuanya muka2 baru..ganbatte!!



dua org ni fasi tua sikit..hehe..


apa2pun KKAA akan berlangsung start jumaat ni...
gud luck untuk warga kerja KKAA XIV
fasi2..al da best..curahkan segala ilmu yg ada...
adhoc2...wat yg terbaik...owh, itu saudara pengarah kkaa (dua dari kiri)..salman..all da best..kamu boleh!!


kredit to saudara ashraf..photographer kita dari biro multimedia


kredit juga kpd Abg Halim...ni sekolah tempat dia mengajar...

insyaallah..
semoga usaha kita yg sedikit ni mendapat keberkatan Allah ...

1 comment:

~terataibungaindah~ said...

ala..ape sket sgt citenye...


all the best korg..