Sunday, August 30, 2009

~ihram09

alhamdulillah, 4 perkara dah berlalu dalam seminggu ni...bernafas la cket aku bila dah lepas, apa yg berlalu???

yang pertama isnin 10.00pm
mesyuarat ihram09 yg pertama : formal
syukur kehadiran amat menggalakkan:kata org biasala meeting first memg ramai..tp xpe...lepas sudah meeting...seterusnya gerak kerja
lepas habis meeting aku terus join 2 biro yg start wat gerak kerja: publisiti(wat banner)
teknikal&deko: wat backdrop
sambil2 wat keja aku kena study...sambil2 study aku kena wat keja
xnk tido,byk benda kena cover
esoknya ada test.

yang kedua selasa 2.00 pm
lokasi: dewan peperiksaan fakulti perubatan UM
End of Course TesT : DPHS-doctor ,patient, health n society (Family Health)
soalan esei
xnak cerita lebih lanjut NOKTAH

yang ketiga rabu 10.00pm
majlis perasmian ihya' ramadhan 09
dewan umarak
aku kena bagi ucapan selaku pengarah : xsuke..hueee
alhamdulillah
semua berjalan lancar
postmortem mlm itu : agak panas...
dari post mortem ini aku telah mengeluarkan 3 resolusi..huhu,mcm fasi la plak...tp xpe kita praktikkan dlm kehidupan seharian : UKHUWAH; KOMUNIKASI; AMANAH
faham2 sendiri la ek...<--ayat yg byk kuar mlm itu nak cerita lebih lanjut pasal perasmian buka arumba daily news or gambar2 kat marinata

yg keempat khamis 6.00 pm-malam
majlis iftar jamaie bersama warga rumah titian kasih
++majlis bacaan yasin dan doa kesyukuran
byk berlaku pada hari tersebut
gambar2 n cerita lebih lanjut terdapat di blog marinata

hari jumaat pukul 9.05am flight to BINTULU...yeay cuti seminggu
sign2

5 comments:

~teratai bunga indah~ said...

seronok die dpt cuti...haha

AYeEn said...

of course...tp xde la cuti sgt...
kena study...ada test lepas cuti ni...
fikir pasal ihram ag...
cutiku bukan cutiku..haha

marinata said...

pengarah ihram cuti tyme cenggini? hehe..~
oh byk nyer sebut name saye..becareful..nnt xley tdo mlm..haha~

-m3- said...

emm...tumpang tanye sikit, kalo slip tiket kpl terbang yg dh ditempah hilang nak watpe ye? huhu...

sorry kalo x de kene ngene ngan post...saje nak letak kat komen, bkan kat chatbox...huhu

AYeEn said...

huhu..xtaw r...guna MAS ek..
xpernah hilang b4 dis...
lgpun slalu guna airasia,xde guna slip pun,dtg bw ic je...

try contact MAS