Thursday, November 20, 2008

A nEw Day haS ComE!!!

Salam.....
a new day has come......tanggal 20 Nov 2008 jam 9.08am....lokasi sekali lg d bbg...ada 10 org kt cni...7org aktif dan 3 lg tdo...huehue...bbg ni cm tempat yg sgt sesuai utk tdo...xtaw ler naper ek???

td masa bekpes,tnmpk warga kerja KKAAXII
sedg bersiap sedia nk wat marketing drive...cam nk ikot jer...tp apakn daya..diri ini harus mbuat persiapan utk exam part A dis coming Monday...

hurmmm....b'ckp pasal exam....hari ni ulasan ttg apa yg harus dpelajari...thorax!!!yup bhgn thorax yg merngkumi jantung,peparu,tulang rusuk......ada byk gak yg kena cover...semlm nya upper limb pun x hbs cover lg hhuhuhuh.....tp xpe...semngt kene ada.....tul x!!!

hr ni dak2 medik kena pindah blok...coz kolej nk pindahkan perabot2....so,semlm da start packing2 brg kat bilik....hr ni nk sambung cket je lg....

a new day has come??apa agaknya akn berlaku lg hr ni ek?????
we'll wait n see......

nk cita pasal pe plak ekkk....tgh busan ney..td dr kul 8 smpai kul 9 std anatomy...br sejam da ngantuk...huhuu...ok la,biar sy ulas pasal aktiviti yg agak popular kat 2nd neyh...tp rs2nya mana2 pun popular gak...aktiviti tangkap gmbr...kalu boleh kt mana2 pun nk tangkap gambar...tp hr ni nk emphasize cket pasal bgmbr ngn papan2iklan,board2 kt stesen lrt n byk mende lg la...patung2 ke...
rs2 sumer org pun ada habit ni kn...nmpk je benda menarik cket trus amik gmbr..hayatila mbr2 kt bwh neyh....actually ada byk gmbr lg.......tp xtaw nape...dh byk kali upload xdpt....so ni jer dpt tunjuk.....next time sy try add gmbr len....to be continued...........;p

2 comments:

CiKaLi said...

banyak gler ke nk cover ?? ish2 kecian..

AYeEn said...

yup....dan rasanya xkan tercover abes kot....