Saturday, May 2, 2009

~SaYa SuDah BeRaDa Di RuMaH

Salam....

Setelah lebih 24 jam kakiku menjejak bumi TATAU ini (untuk perhatian anda yg kurg mengetahui Tatau bukanlah "TAK TAHU ataupun TAk TAu tetapi adalah nama sebuah tempat..harap maklum.kpd yg sudah tahu..bagus..)...ya..bumi TAtaU tanah kelahiranku dimana aku dibesarkan...terubat rindu???belum lagi...setelah 7 bulan aku tidak kembali mcm2 perubahan yg aku nampak....

aku bersyukur, aku masih berpeluang kembali ke sini, ke pangkuan keluarga tercinta...syukran....alhamdulillah, aku telah berjaya melalui tahun pertama ku sebagai seorg pelajar perubatan...walaupun dgn begitu byk dugaan,cabaran dan halangan yg harus kutempuhi...akhirnya semuanya membuahkan hasil...di kesempatan ini ingin ku dedikasikan segunung penghargaan wat kawan2 seperjuangan yg byk beri tunjuk ajar,berkongsi ilmu pelajaran ku..terima kasih jua wat sahabat2 yg byk beri sokongan,dorongan, mencetus semangat, membangkitkan diri ini tika aku 'down'...setiap kata2 semangat yg anda berikan menjadi api pendorong untukku terus berusaha...

di dalam kegembiraan hatiku ini terdetik sedikit kesedihan kpd sebahagian kawan2ku yg harus menempuhi supplement next week, semoga ALLAH memberkati perjuangan mereka, memberikan ketabahan kepada mereka, hanya doa mampu ku kirimkan dari sini...kpd pembaca2 sekalian, doakan sahabat2 saya agar mereka berjaya...insyaALLAH...

perancanganku cuti ini, menghabiskan pengajian ilmu memandu ku yang telah lama terbengkalai..huhuh....selain membantu keluarga ku...yg pasti aku akan cuba mencari kwan2 sekolah ku dulu...ya..lama da x jumpa...

ok setakat ni wat masa ni.....

WASSALAM...

5 comments:

marinata said...

bestnyer blik umah..
mesti sgt hepy..heee
happy hols~ =)

miss hannan said...
This comment has been removed by the author.
miss hannan said...

selamat pulang ke rumah~
duk umah tolong mak tau!~ =P

-m3- said...

nak g srwk jugak...
haha...
selamat memanfaatkan cuti
n happy driving...
=)

Anonymous said...

i'm happy for u..
sgt memahami perasaaan lama x blit umah...