Monday, May 4, 2009

~TuGaSaN oLeH MaRinAta...

Arahan:
1)[printscreen] *current* wallpaper kat desktop-- jz a simple press of fn+prt sc
2)REASONS why do u like/adore/cherish kat wallpaper itu?
3)tag 10 people
4)titik.


hurmmm...hari ni ada sedikit kelapangan, so wat la tag yg telah tertangguh beberapa hari yg lalu.....heehehehe...ni la wallpaper kat desktop sy....


heeeee....gambar ni di amik masa tgh tgk kompang feseni...kamera da ada kat tgn...pe lg...keja2 diteruskan...actually ni keychain kat beg sy...nape sy suka wallpaper ni...xdela suka sgt pun..hehehe...sb slalu tukar2 wallpaper...reason sy letak wallpaper ni adelah sbb it's my blog's name...Life-So-Complicated....tu jer....naseb bek kena tag after da tukar wallpaper ni...heheheh...b4 gambar ni hanya rumet n org disekitar je tau...

seterusnya sy nak suruh saper ek nak wat....hurrmmmm

1.amallul
2.jehann
3.naqib
4.khairul ridhuan
5.yanaker
6.mardi
7. mokhzani
8.kak hannan
9. kak tiena
10. afif...

cepat wat...hehehehe

jap arahan terakhir yg no 4 tu...

titik.

8 comments:

yana said...

adeh.. kne tag agi

aqwang said...

maaf nak tanyer leh...
sik paham ku ko...hu3
cmne polah benda ya..teringin rase..hu3

AYeEn said...

huhuhu...gney nak madah ooo....
hurrrmmmm....

Anonymous said...

tetibe cam femes kjap..
coz letak nma kat title post tu,,hehe..

-marinata-

aqwang said...

salam
udah siap...hu3
xtaw betol ka x..hu3
singgah la ke blog..letak juak komen berharga ko ya...huhhuhuhuhuhu

AYeEn said...

aqwang:ekceli x btol gilak r...huhuu....
aku dah byk kali try nak comment lam blog ko tp xpat...kenak ooo???

aqwang said...

bena la...
syrus dpt jak guna wordpress...
ku pon dpt htr g ko la...
tp ko dpt sign in..pelik na...
hu3
bila balit?

AYeEn said...

yala...
aku guna blogger account...