Monday, June 22, 2009

~berita hari ini..

hari ini aku dapat surat dari UNIVERSITI MALAYA!!!
surat??
surat apakah...
hohoho...
.slip keputusan...
GTEE1104
GXEX1141
alhamdulillah...
dua2 lulus..
ni subjek wajib universiti...
kalo x lulus xleh grad...
naseb baek lepas...
xyah nak repeat...
bkn pe...
masa jawab exam ni, bukan study sgt pun...
yela nak fokus ngn exam yg sebenar2nya perlu difokuskan...
alhamdulillah
semuanya membuahkan hasil...
noktah.

pastu...nak diceritakan hari ni aku pun dapat satu mesej...

"slm..no ni awk kol,p2 tnye bleh bkak grai unt episma x.(31 july-2og0s,kt pdg varsiti,byrn betwen rmXX-XXX sehari)..en Exxxx -017xxxxxxx, en Mx-016xxxxxxx.t krdit claim pengarah"

yeah...dicuti2 ni aku mndpt satu tugas...ekceli jd ajk pameran n jualan untok episma09 nti...tgk banner kat sebelah kiri tu...huhu...nak promote...31 july smpai 2Ogos 2009 nti akan diadakan Ekspo Perubatan Islam Malaysia 2009...ekspo ni diadakan untuk kali keduanya tahun ni...ayat dibawah ini dipetik dari http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=108338258697

Ekspo ini dianjurkan untuk mempromosi sejarah keagungan perubatan Islam serta memberi pendedahan kepada masyarakat mengenai ilmu fiqh perubatan. Program besar-besaran ini juga diharap mampu memberi semangat kepada pelajar perubatan untuk terus berusaha dengan lebih gigih dalam mencapai kecemerlangan seperti mana yang dicapai golongan cendiakawan Islam terdahulu. Selain itu, program ini diharapkan dapat menarik pelajar sekolah untuk menyambung pengajian dalam bidang perubatan. Program ini amnya adalah penting untuk mencetuskan satu paradigma kepada umat Islam masa kini untuk berusaha membina tamadun hadhari yang gemilang berlandaskan Islam yang syumul.

macam2 aktiviti ada...mcm tahun lepas gak...kpd yg blom pernah pergi mari ramai2 dtg thn ni..antara aktiviti2 yg ada simposium perubatan islam, pameran, pemeriksaan kesihatan dan gigi, derma darah , forum perdana dan gerai jualan..ada byk lg..nk tau lebih lanjut lawati http://episma09.psipum.org/.

OKeyh...cukup promosi di situ...NOkTaH sekali lagi.

NAk diceritakan plak...kenapakah aku mendapat tugas kol2 org ni..huhuhu...bknnya pandai sgt pun nk cakap...hueee....teringat plak time smart plan hari tu...time kasih cik puan pengarah Kak Emy wangi comel<--nama nya di blog beliau kerana mberi kepercayaan tempoh hari...
yeah..mungkin sebab nye nti aku leh improve my softskill ye x???kalo asyik cakap xleh xtahu..sampai bila nak boleh??terus terngiang2 lagu "jika kau fikirkan kau boleh,kau pasti boleh melakukan..."hohoo....

dah2...cukopppp....besok mahu belajar memandu lagi....jumpa lagi lain kali...

yang tak berapa sihat mentalnya hari ini,
sign2

termenung : laksanakan amanah secepat mungkin...

terfikir : kalau lengah2kan...apa jadik???fikir sendiri...sekali lagi berfikir bagus untok OtaK

4 comments:

miss hannan said...

wah...wajah baru!...
berkaler2 mate baca...huhu..
anyway...congratz sbb lulus that subject.....*tepuk*tepuk*
=)

askREE said...

subjek apa kah itue...
congrats2!!!=)

AYeEn said...

kakhannan: sampai kaler2 ek mata..bagos2...thnx..*tepuk*tepuk* gak..

askree : oo..itu subjek english presentation dan juga hubungan etnik..hoho

-m3- said...

hee hee...
how was ur frens' result doing?
x termessage diorang, ok dok?