Saturday, February 20, 2010

~bertambah setahun lagi usiaku

Salam....

sekali lagi tanggal 19 Februari setiap tahun..my befday..weeeee.....bertambah usia setahun or usia kita berkurang lagi setahun???hurmmm..fikirla sendiri...bergantung macam mana persepsi kita terhadap kehidupan...xnak mengulas lebih panjang tentang itu~

di usia baru ni di harap agar semua yg diimpikan bakal dijadikan kenyataan~yg paling dekat final exam part B~semoga Allah mempermudahkan jalan untuk lulus 2nd year medik ini untuk diriku dan jua kawan2 disekeliling ku~

nak ucap time kaseh kat sume yg wish befday!!!arigato gozaimas!!! syukran!!! sape2 yg nak bagi hadiah amatlah dialu2kan..saya xkan menolak..heheheeh...

ape2pun befday tahun ni lain cket sebab sehari sblm my befday iaitu 18 februari adalah birthday my nephew yg br berusia setahun~~so kali ni celebrate befday sekali ngn dia..nama beliau azfar azman =) selamat hari tua...hehe..eh2 dia muda lagi..selamat hari muda!!haha...

kecik2 da pandai berenang...

bersama2 duck kuning~


ON the way nak g Mid Valley~~ni 18hb feb..sesungguhnya org sgt ramai di sana..



azfar with his mum (my sister) and his eldest sister, nisrina

pose sebelum makan~



Nisrina & NurKhayrin



close up~


gambar2 seterusnya pada 19hb feb~~my befday..hehe


acara memotong kek~ =)



yg ni br betol2 memotong kek~td sepatutnya pose bersama kek..


happy birthday to azfar (1 yr old) n usu nash (21 yrs old)
owh..anak2 buah panggil sy usu@pak su


selepas meniup lilin~


makan time~


kecik2 sudah pandai pose..mase nk amik gambar ni dia leh buka mulut n x bergerak~
pandai berlakon dpn kamera =)


nyum2~

thanx to my sisters : Widya(gambar di atas) n Niessa(not in the picture) untuk makan2 n kek itu...

Sekian laporan befday tahun ini..jumpa lg tahun depan...(^_^)v

wassalam

7 comments:

CiKaLi said...

eppy..
adiah claim kt shikamaru a.k.a syfiq..

AiMaN HaDi said...

epi bufday krun dan azfar juge.. =)

smoga di berkati ALLAH dlm stp nafas..

ain sham C: said...

happy bufday khairun.
dah tuaa dah ko.
yess!yess!
walala.

p/s:nak kirim kek sarawak.bolehh??lalala

cerimanis said...

Allah selamatkn kamu, Allah selamatkn kamu,Allah selamatkn Khairun, Allah selamatkan kamu~~

marinata said...

epy bufday jugakkk!!!! =)

K-RuN said...

cikali : itu adiah dr dia..dr ko mana??hehe

kak aiman : time kaseh dr sy dan azfar juge =)

ain : tq..xtua sgt pun...aku x balik swk la..xleh nk kirim..hehe

kak emy : tq2..Allah selamatkan kamu juge.. =)

kak marina : time kaseh jugak...bila nk blnje??weee...=)heheh

aqwang said...

salama...Tahniah dah makin tua..hu3..aku dah ucap awal hari ya...ha3